Bu haber kez okundu.

AK PARTİ ADAY ADAYI KEMAL BİLİM,SİLAH BIRAKMAYI DEĞERLENDİRDİ
banner229
     Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın HDP grup başkanvekilleri Pervin Buldan, İdris Baluken ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile yaptığı görüşme AK Parti Aday Adayı işadamı Kemal Bilim ve vatandaşlar  tarafından olumlu karşılandı.
   AK Parti Aday Adayı işadamı Kemal Bilim "Görüşmenin ardından yapılan açıklamaların çözüm sürecine katkı sağlayacağı" değerlendirmesinde bulundu.
    Çözüm sürecinde PKK'ya yapılan silah çağrısını değerlendiren AK Parti Aday Adayı işadamı Kemal Bilim "30 yıldan buyana evlatlarımızın ölmesine artık son bulunması gerekir" dedi. Bölgede yaşanan bu süreçte çözüm surecine ekmeğe suya ihtiyaç olduğu gibi bir ihtiyaç duyulduğunu söyledi.
  Artık silahların susma noktasına gelmesinin kendileri için çok önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Bilim, "Silahların artık susması gerekiyor. Artık evlatların ölmemesi gerekiyor. Analarında artık ağlamaması gerekiyor.
   Bu vesileyle yapılan açıklama bizim için hasetten çok önemli. İnşallah bu güneşli günlerdeki gibi ülkeme bahar gelecek, ülkemin çiçekleri dağları ovaları çiçeklerle güzelliklerle insanlarımızın bir birini oldurduğu mekanlar değil çiçeklerin güllerin açtığı mekanlar haline gelecek diye umut ediyorum" dedi.
 Çözüm sürecinin tamamlanması ile Türkiye’nin önünü hiçbir güç ve kuvvetin tutamayacağını ifade eden Bilim, "Silahların susacak olması, şuan bunun beyanının verilmesi ve inşallah uygulamaya geçildiğinde biz ülkeme baharın geldiğini hissedeceğiz. Güneşin açtığını, çiçeklerin açtığını göreceğiz. Çözüm sürecinin karşısında hiçbir şey duramaz. Çözüm süreci başladığı günden itibaren çok emin adamlarla ilerledi artık silah seslerinin yerini kuş sesleri alsın" şeklinde konuştu.
   AK Parti Aday Adayı işadamı Kemal Bilim, silahların bırakılmasıyla kentte ekonominin canlanacağını, istihdamın aratacağını ve turist sayısının artacağını ifade eden Bilim, "Köylere dönüş de artar, huzur, barış gelir. Birlik ve beraberliğimiz daha da artar" şeklinde konuştu.
   Bilim, ülkede kimsenin ölmesini istemediklerini vurgulayarak, halk olarak sürecin barışla sonuçlanarak olumlu etkilerinin tüm ülkeye yansıyacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.