Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Kemal Bilim'in 28 Şubat Açıklaması
banner229
   AK Parti Siirt Aday Adaylarından Kemal Bilim , 28 Şubat darbesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
28 Şubat post modern darbesinin yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Ak Parti Siirt Milletvekili Aday Adaylarından Keemal Bilim, darbe döneminde yüz binlerce insanın büyük zulümlere uğradığına dikkat çekti. İzlerinin bin yıl süreceği iddia edilen darbe girişiminin bütün izlerinin AK Parti hükümetleri tarafından silindiğine dikkat çeken Bilim, "28 Şubat, millet iradesine karşı yapılmış siyasi tarihimizin kara bir lekesidir. 28 Şubat’ın izleri bir daha geri dönmemek üzere silinmiştir" dedi.   
     28 Şubat’ta farklı bir tarz işlendiğine dikkat çeken Bilim, önceki darbelerde olduğu gibi millet iradesi ve milletin kendisinin hedef alındığını belirtti. Seçimle gelen, kanunlar çerçevesinde görev üstlenmiş bir hükümetin kirli senaryolar ve planlar marifetiyle görevden uzaklaştırıldığını ve siyasetin dizayn edilmek ve vesayet altına alınmak istendiğini anlatan Bilim şunları söyledi: "Bu darbe arkasında büyük bir enkaz bırakmıştır. Demokrasi ve ekonomi bu müdahaleden ağır bir yara almıştır, bu ülkeye ağır bedeller ödetmiştir. Ülkemizin kalkınma ivmesini duraksatmış, iyice düşürmüş, Türkiye’nin ilerleme hamlesine ağır darbe vurmuştur. Yüzlerce ve binlerce insan inançlarından, görüşlerinden, görünüşlerinden dolayı mağdur edilmiştir. Hukuksuz işten atılmalar, fişlemeler gerçekleşmiştir.
      28 Şubat sadece siyaseti değil toplumu da dizayn etmek gibi niyet de sergilemiş, ilk okuldan tutunda üniversitelere, Kur’an Kurslarından camilere varana kadar her alanda düzenlemeler yapılmıştır. Üniversite kapılarında bu milletin evlatları rencide edilmiş, bir çok kız öğrenci kardeşlerimiz inançlarından, kılık kıyafetlerinden dolayı eğitim hakkından mahrum bırakılmıştır." Kemal Bilim açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Allah’a şükürler olsun 28 Şubat’ın izleri geri dönülmemek üzere Ak Parti iktidarlığında tek tek silinmiştir. Artık ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye’ ve her anlamda ‘Büyüyen Türkiye’ diyoruz ve yolumuza durmadan milletimizin desteğiyle devam ediyoruz.
      27 Mayıs’ın, 12 Eylül’ün ve 28 Şubat’ın hesabını soran milletimiz 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinin de hesabını 7 Haziran’da sandık başında soracak ve vatanına ihanet edenleri tarihe gömecektir. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.