Bu haber kez okundu.

AK PARTİ ADAY ADAYI KEMAL BİLİM, İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI
banner229
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, seçim çalışmalarına Kurtalan ve Baykan ilçe ziyaretleri ile başladı. Kurtalan ve Baykan İlçe Teşkilatı ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Bilim, “Kendime ve kentime güveniyorum ancak ilk önce teşkilatlarımızın gücüne güveniyorum" dedi.
   Milletvekiliği aday adaylığına yönelik sohbet eden Bilim, Siirt’in sorunlarını bildiğini ve sorunlara çözüm bulma konusunda tecrübelerinin olduğunu ifade etti. Türkiye’nin 3 dilli en güzel şehrine hizmet etmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bürokrasiden gelmiş biri olarak bu kentin sorunlarını iyi biliyorum.
 Yıllarca edinmiş olduğum deneyim kentin sorunlarının çözümüne yönelik bir çok projeyi de beraber getirdi. AK Parti’nin icraatçı yapısını da göz önüne alırsak, ilimizde yıllarca kronikleşmiş bir çok sorunun çözüme kavuşması asla imkansız olmayacaktır. ” şeklinde konuştu.
 Yoğun bir çalışma temposu içersinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, özellikle işsizlik ve istihdama yönelik projeleri ile Siirtli vatandaşlara büyük bir umut veriyor.
  Gittiği her yerde projelerini anlatan Bilim, konuşmalarında “ Bu hayır yarışında kısmet olur da bana bir görev verilirse toplumun farklı kesimlerini, sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları, işadamlarını, dernekleri, çiftçilerimizi, kısaca toplumun her kesimini AK Parti olarak kucaklamaya devam edeceğiz.
  Siirtli olarak hep beraber bu hayır yarışında el ele vererek Siirt’imizi hak ettiği yere gelmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.
AK Partili yöneticiler, Bilim’e başarılar dilerken; ’’Milletvekilliği gibi meşakkatli bir yola soyunan değerli bir bürokratımızı ilçelerimizde ağırlamaktan onur duyduk. başarılar dileyerek iyi dileklerini sundular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 9 yıl önce

si̇i̇rt i̇çi̇n en uygun aday kemal bilim beye başarılar diliyorum. rabbim utandırmasın

Avatar
mehmet 9 yıl önce

siirt ili için en doğru seçim kemal bilim

Avatar
ahmet 9 yıl önce

siirtimize çözüm getireceğime inandığım kemal beyi destekliyorum

Avatar
sedat 9 yıl önce

siirt ili için en doğru seçim kemal bilim
yolunuz açık olsun

Avatar
murat 9 yıl önce

kemal bilimi destekliyorum

Avatar
hamza 9 yıl önce

kemal bilim i en doğru aday olarak görüyorum

Avatar
esra 9 yıl önce

kemal bey yolunuz açık olsun sizi destekliyorum

Avatar
fatma 9 yıl önce

siirtin işsizlik sorununa en doğru çözüm getirecek olan kemal beyi destekliyom