Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Kemal Bilim İlçe Gezilerine Devam Ediyor
banner229
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, seçim çalışmalarına Eruh AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek devam etti.
 Eruh İlçe Teşkilatı ziyaretinde ilgiyle karşılanan Bilim, “Kendime ve kentime güveniyorum ancak ilk önce teşkilatlarımızın gücüne güveniyorum" dedi.
Milletvekilliği aday adaylığına yönelik Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi sohbet eden Bilim, Siirt’in sorunlarını bildiğini ve sorunlara çözüm bulma konusunda tecrübelerinin olduğunu ifade etti.
 Türkiye’nin 3 dilli en güzel şehrine hizmet etmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olacaktır. Bürokrasiden gelmiş biri olarak bu kentin sorunlarını iyi biliyorum. Yıllarca edinmiş olduğum deneyim kentin sorunlarının çözümüne yönelik birçok projeyi de beraber getirdi. AK Parti’nin icraatçı yapısını da göz önüne alırsak, ilimizde yıllarca kronikleşmiş bir çok sorunun çözüme kavuşması asla imkansız olmayacaktır. ” şeklinde konuştu.
Eruh İlçe Başkanı Cevher Çiftçi Siirt’e hizmet yolunda çıkmış olan İşadamı Kemal Bilim’e başarılar diledi.
Eruh İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin Sayın’ı ziyaret ederek çiftçilerin sorunları hakkında kendisinden bilgi aldı.
 Yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdüren Bilim, özellikle işsizlik ve istihdama yönelik yapacağı projeler ile ilgili bilgi verdi.
Bilim, “ Bu hayır yarışında kısmet olur da bana bir görev verilirse toplumun farklı kesimlerini, sivil toplum kuruluşlarını, sendikaları, işadamlarını, dernekleri, çiftçilerimizi, kısaca toplumun her kesimini AK Parti olarak kucaklamaya devam edeceklerini söyledi.
 Eruh esnafını ziyaret eden Kemal Bilim, esnafın kendisine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı tüm Eruh halkına teşekkür etti.
 Eruhlu vatandaşlarda ; ’’Milletvekilliği gibi meşakkatli bir yola soyunan değerli bir işadamımızı ilçelerinde ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, başarılar dileyerek iyi dileklerini sundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aysun.. 9 yıl önce

halkla iç içe halkın sorunlarını dinleyecek çözüm bulmak için elinden geleni yapacak tek aday kemal bilim.

Avatar
serdar 9 yıl önce

kemal beyi destekliyorum başarılarını devamını diliyorum

Avatar
merve 9 yıl önce

işsizlik sorununa kesin çözüm getirecek siirtin sorunlarını en iyi bilen aday kemal bilim i destekliyorum

Avatar
mustafa 9 yıl önce

kemal bey'i destekliyorum