Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Fatih Sevgili;  Basın Mensuplarının Sorularını Cevapladı
banner229
Ak Parti Milletvekili aday, adaylığını açıklayan Fatih Sevgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  Siirt AK Parti Milletvekili Aday Adayı Fatih Sevgili, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ak Parti’den Milletvekili aday, adaylığını yeniden tekrarlayan Sevgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Fatih Sevgili’nin toplantıda yaptığı açıklamalarından bazı satır başlıkları şöyle; Siyaset, basın olmadan olmuyor. Vatandaş için de siyasetçi için de medya önemli bir aracıdır.
  Coğrafyamızda ilmi olarak ve sulh olarak milletin değerlerine katkı yapmış bir ailenin mensubu olmaktan şeref duyuyorum. Ancak ailemin geçmiş çınarları benim yapabileceğim hatalardan dolayı yanlış onlara mal edilmesin diye ben aile adına siyaset yapmıyorum.
   Fatih Sevgili olarak davam adına, inandığım değerler adına siyaset yapıyorum. İl Başkanı olarak görevlendirilen Özgür Çalapkulu, uzun yıllardır tanıdığım birisi. Kendisiyle ilgili parti adına bir soru işareti kafamda yok. Bu görevi yapabileceğine inanıyorum.
  Yeni İl Başkanıyla ilgili vatandaşlar arasında bazı konuşmalara şahit oluyorum. Ki bu beni son derece rahatsız ediyor. İl Başkanlığı Arap birine verilir mi? Dengeler bozuldu İl başkanı Kürt olmalıydı, Arap olmalıydı cümlesine karşıyım. Ben adam olması gerektiğine inanıyorum.
   Adamlığın tanımı da Kürtlük, Araplık ya da Türklük olamaz. Bu etnik yapı bölüştürmesi en başta AK Parti’nin misyonuna aykırıdır. Milletvekili olsam da başkanlığını veya kurucu üyeliğini yaptığım sivil toplum kuruluşlarıyla ilgim, ilişkim devam edecektir. Milletvekili olsam da yine aynı cesaretle yazmaya devam edeceğim ve milletvekili olsam da Güres caddesinde düzenlenen basın açıklamalarına katılacağım.
  Bir milletvekilinin şehrimiz adına, bölgemiz ve ülkemiz adına söyleyeceği bir şeyler mutlaka olmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.