Bu haber kez okundu.

Aile Destek Merkezinde Aşure Etkinliği
banner229

Muharrem ayı dolayısıyla Ulus Aile Destek Merkezinde 500 Kişilik yaptırılan Aşure, Siirt Valisi Ali Fuat Atik tarafından vatandaşlara ve personellere dağıtıldı.

Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katılan Ali Fuat Atik burada etkinliğe katılan vatandaşlara ve kursiyerlere aşure dağıttı.

Etkinliği düzenleyen Ulus Aile Destek Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Vali Atik, Milli kültürümüzdeki bu özel günler, toplumda hoşgörüyü, birlik ve beraberliği, barışı ve kardeşliği ön plana çıkardığını söyledi.

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Aile Destek Merkezi Sorumlusu Nurten Temiz, Muharrem ayının tüm İslam Alemi'ne hayırlı olmasını diledi. Aile Destek Merkezi olarak aşure geleneğini her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşattıklarını belirterek, "Muharrem ayı, paylaşma, dayanışma ve kaynaşma ayıdır.Bu ayın güzelliklerini bir arada yaşatabilmek için vatandaşlarımıza bu yıl da Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Muharrem ayını tebrik ediyor, aşurenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Temiz, Aile Destek Merkezlerimizin düzenlemiş olduğu Aşure etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Ali Fuat Atik, Valimizin Değerli Eşi Funda Atik, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşat Taşkın, Vali Yardımcımız Bünyamin Kuş, İl Müftümüz M.Faruk Arvas, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya ve bizi yalnız bırakmayan çok değerli kurum müdürlerime ve katılım sağlayan bütün arkadaşlarıma Aile Destek Merkezlerimiz adına çok teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.