Bu haber kez okundu.

Ahmet Arslan'dan Vali Ali Fuat Atik'e Teşekkür
banner229

Siirt il Merkez ilçesi Kemerli Köyünde 9 Eylül 2017 tarihinde eli kanlı terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit edilen Mehmet Salih Arslan’ın ailesini ve yakınlarını ziyaret ederek kendileriyle iftar açan Vali Ali Fuat Atik’e Şehit Mehmet Salih Arslan’ın oğlu Ahmet Arslan teşekkür etti.

Ahmet Arslan yayınladığı teşekkür mesajında; değerli basın mensupları sizin aracılığınızla yaşadığımız gerçekleri dile getirmek istiyorum.

11 Mayıs 'ta sayın Siirt Valimiz Ali Fuat Atik köyümüzü ziyareti esnasında köyümüzde yaşayan yaşlısı, kadını, gencini, özelikle çocuklarla bire bir ilgilenmiş ve son 18 yılda ülkemizde yapılan güzel eserlerle ilgili bilgi vererek, köylülerin talepleri aldı.

Sayın valimiz köyümüzü köylerimizi ziyaret etmesi bizleri hem mutlu hem de gurur verdi. Ben 40 yaşındayım ve son iki yılda sayın Valimiz Ali Fuat Atik dönemi hariç başka bir vali gelipte köylerde özelikle kırsaldaki köyleri gezipte sorunlarını köyde dinleyen bir valiye ilk kez şahit olduk.

Sayın valimiz Ali Faut Atik’in bu güzel örnek ziyaret fikrinden dolayı köylerde yaşayan köylüler kendini daha da huzurlu güvende bulacağını ve devlettin yanında saf alacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür ziyaretlerin takdir ve çok başarılı olduğuna inancımız tamdır.

Sayın valimizin eşi benzeri olmayan bir diğer güzelliği de şehit aileleri ile bire bir ilgilenmesi. Bizler şehit yakınları olarak sayın Siirt Valimiz Ali Fuat Atik’in başarısını Allahtan diliyoruz. Sayın valimize bu görevi verenlere de minnettarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.