Bu haber kez okundu.

Ağrı'da Şehit Düşen Askerin Köyü Bayraklarla Donatıldı
banner229
Ağrı'da yaşanan terör saldırısında şehit düşen Jandarma er Mahsum Cengiz'in Şirvan ilçesine bağlı Durankaya Köyü bayraklarla süslendi.
Durankaya köyün sokakları ve şehidin evi Türk bayraklarıyla süslendi. Taziyeye gelen vatandaşları şehidin amcası Cafer Cengiz köy camisi önünde karşıladı.
  Şehidin amcası Cengiz, yaptığı açıklamada, yeğeninin vatanı için şehit düştüğünü söyledi. İzinden yeni usta birliğine döndüğünü anlatan amcası Cengiz şunları ifade etti: "Yeğenim askere yeni gitmişti. Acemi birliği ardından Ramazan ayında dağıtım iznine gelmişti.
  İzini bittikten sonra bayramdan sonra ailece babası götürüp yeni usta birliği olan Ağrı'daki görev yerine teslim etti. Biz telefonda sık sık görüşürdük. En son dün babasıyla a görüşmüştü. Babasına durumunun çok iyi olduğu herhangi bir sıkıntısı olmadığını söylemişti.
Yeğenim vatanı uğruna şehit düştü. Şehidimizi karşılamak için hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.