Bu haber kez okundu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Yangın Tatbikatı Yapıldı
banner229

Siirt Belediyesi İtfaiye müdürlüğü bünyesinde olası doğal affet, deprem ve yangınlara karşı vatandaşları  ve kurum çalışanlarını bilgilendirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yangın tatbikatı yapıldı.

Siirt Belediyesi İtfaiye müdürlüğüne ve ÜMKE ekipleri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bahçesinde düzenlenen tatbikata Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Şilan Bilek Olgaç ve yanı sıra çok sayıda personel katıldı.

Tatbikat öncesinde İtfaiye müdürlüğüne tarafından olası bir yangın sırasında yangından korunma, söndürme, binadan tahliye ve ilk yardım konularında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeline yönelik yapılan bilgilenme ardından personel ile birlikte yangına müdahale ve söndürme tatbikatı yapıldı.

Yapılan tatbikat ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Şilan Bilek Olgaç, Siirt Belediyesi İtfaiye müdürlüğü tarafından personellerin bilgilendirilmesi amacıyla yapılan tatbikattan dolayı, Siirt belediyesi yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.