Bu haber kez okundu.

Adalet, Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu
banner229

Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Sosyal Medya aracılığıyla tekerli sandalye talebinde bulunan Şirvan’ın Yağcılar köyünden Adalet Erdoğan kardeşimize tekerlekli sandalyesini hediye etti.

Siirt’in Şirvan İlçesi Yağcılar köyünde ikamet eden ve doğuştan fiziksel engelli olan 17 yaşındaki Adalet Erdoğan, daha rahat hareket etmek ve okula gidip gelebilmek için bir tekerlekli sandalyesinin olmasını hayal ediyordu. Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım sonrası Siirt Belediyesi yetkilileri bu isteğe kayıtsız kalmayarak Adalet Erdoğan adlı vatandaşa tekerlekli sandalyesini hediye etti.

Barış Köprüsü Dernek Başkanı Barış Amcalar ile birlikte Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret eden Adalet Erdoğan tekerlekli sandalyesine kavuşmasının mutluluğunu yaşadı. Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın kendisini ziyaret eden Adalet ve ailesi ile yakından ilgilenip sohbet etti.

Dernek Başkanı Barış Amcalar Sosyal medya üzerinden yaptığımız paylaşım sonrası Siirt Belediyesi ekipleri bizimle hemen irtibata geçerek tekerlekli sandalye vereceklerini ilettiler. Bizde Şirvan İlçesi yağcılar köyünde ikamet eden Adalet Erdoğan kardeşimizi Siirt Belediyesine getirerek Belediye Başkanımız ile bir araya getirdik. Adalet kardeşimiz tekerlekli sandalyesine kavuşmasının mutluluğunu yaşadı.

Siirt Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a çağrımıza kulak verdiği ve Adalet kardeşimizin mutluluğuna vesile olduğu için teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.