Bu haber kez okundu.

Açık Öğretim Lisesi Sınavında Kopya İddiası: 30 Kişi Gözaltında
banner229
Siirt'te hafta sonu yapılan Açık öğretim Lisesi sınavlarında kopya çektikleri öne sürülen 5 öğrenci ile onlara cep telefonlarından soruların cevaplarını gönderdikleri iddiasıyla 25 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Açık öğretim Lisesi sınavlarında bazı öğrencilere soruların cevaplarının gönderildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Bahçelievler Mahallesi'nde kafeye operasyon düzenleyen ekipler, bazı öğrencilere cep telefonlarından cevapları gönderdikleri ileri sürülen 25 kişiyi gözaltına aldı. Hafta sonu sınavlara giren, 14 Eylül Anadolu Lisesinde 3, İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Lisesi ve Süleyman Demirel İlkokulunda ise birer öğrenci takibe alındı.
Öğrenciler, cep telefonlarına gönderilen cevaplarla kopya çekerken suçüstü yakalandı. Mardin'in Dargeçit ilçesindeki bazı kişilerin de olayla ilgisi bulunduğunun belirlendiği ve söz konusu 5 öğrencinin sınavlarının iptal edildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.