Bu haber kez okundu.

Aktay, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Üyeliğine Seçildi
banner229

AK Parti Genel Başkan Danışmanı, Siirt Milletvekili Prof. Dr.Yasin Aktay, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyeliğine seçildi.

Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, 26 Dönem TBMM çalışmalarında Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi asil üyeliğine seçildi.

AKPM, üye 46 ülkenin parlamentolarından seçilen 315 asil, 315 yedek üyeden oluşuyor.

AKPM üyeleri, her üye ülke parlamentosundan, parlamentodaki güç dengesini yansıtacak şekilde seçiliyor.

Her üye devlete ayrılan parlamenter sayısı, o ülkenin nüfusuyla orantılı. Türkiye'den de 12 asil, 12 yedek üyeden oluşan milletvekilleri heyeti, AKPM çalışmalarına katılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Eeeeeeeee sonuç, Dünya üzerinde kaç tane meclis, başkanlık, vakıf, dernek varsa hepsine üye olsun, ben sonuca bakarım. Siirt'e ne kattı ona bakarım. Makamı, mevkii faaliyetleri ile gurur duyalım ama Allah rızası için Siirt için de bir şeyler yapalım.

Avatar
Reşit bavli 6 yıl önce

Bizler herşeyi ilimizde seçilenden isteriz ama once bi kendimizi kontrol edelim sonuçta iş yine halkta bitiyor bizler gonderiyoruz haydi yapin diyoruz herkes bir yerden başlamali başlamaliki bu guzelim ulkeyi once sonrada siirtimizi dahada guzelleştirelim onlara yardimci olmamiz gereken yerde sirt çeviriyoruz bu şu niye olmuyor onlar ulkenin menfaatleri için seçiliyor bizde ilimizin menfaatleri için çalişalim saygilar