Bu haber kez okundu.

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Vali Tutulmaz'ı Ziyaret Etti
banner229

Bir dizi programlara katılmak üzere Siirt’te gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin ve beraberindeki heyet, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.


Vali Mustafa Tutulmaz, tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Şahin, Valilik makamına geçerek, Vali Tutulmaz ile bir süre görüştü.

Siirt’te yürütülen çalışmalar hakkında Vali Tutulmaz’dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Şahin, bölgede birçok farklı ili gezerek yaklaşan referandumla ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek yeni dönemi anlatmaya çalıştıklarını, bu kapsamda Siirt’te de bir ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlara yeni sistemi anlatmaya çalışacaklarını kaydetti. 

Vali Tutulmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuk bakan yardımcısı Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.