Bu haber kez okundu.

95 Yaşındaki Bayanın Elbise Cebini Jiletle Kesen Yankesici Tutuklandı
banner229

İlimiz merkez Bahçelievler Mahallesi Hz.Fakirullah Caddesi üzerinde Şehir Eczanesi önünde 95 yaşındaki bayanın elbise cebini jiletle kesmek suretiyle meydana gelen yankesicilik konusu ile ilgili 1 kişi tutuklandı. Olaya karışan bir kişi aranıyor.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Emniyet Müdürlüğümüzce “Asayiş Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;İlimiz merkez Bahçelievler Mahallesi Hz.Fakirullah Caddesi üzerinde Şehir Eczanesi önünde 95 yaşındaki bayan şahsın elbise cebini jiletle kesmek suretiyle meydana gelen Yankesicilik konusu ile ilgili olarak olay çevresinde yapılan 5 saatlik kamera destekli çalışmalar sonucu olaya karışan gri renkli araç takibe alınarak Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordine kurulmak sureti ile aracın yakalanması sağlanmıştır.

Araç içerisinde bulunan iki (2) şahısın üzerinden çıkan paralara el konulmuş, şüpheliler Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece bir (1) şahıs tutuklanmış, bir (2) şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Olaya karışan bir şahsı da yakalamaya yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

İl genelinde asayiş olaylarının önlenmesine, halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.