Bu haber kez okundu.

50 GENÇ KIZ ÇANAKKALE, İSTANBUL VE ANKARA’YA GÖNDERİLDİ
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübünce yürütülen “Mobil Gençlik Merkezi” projesi kapsamında 50 genç kız Çanakkale, İstanbul ve Ankara gezisine katılmak üzere yola çıktı.
26 Temmuz -01 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan geziye katılan gençler önce Çanakkale’ye sonra İstanbul’a son olarak da Ankara’ya uğrayacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Siirt Gençlik ve Spor Kulübü yetkilisi İrfan Tekin, “Mobil Gençlik Merkezi” projesi kapsamında bu gezinin düzenlendiğini belirterek, geziye katılacak gençlerin gidecekleri illerin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı bulacağını söyledi.
Geziye katılan gençler, Çanakkale’de 57.Alay ve Şahin Dere Şehitliğini, Conkbayırı, Seyit Onbaşı Anıtını, Şehitler Abidesini ziyaret ederek şehir gezisine katılacak. Daha sonra İstanbul’a geçecek olan gençler ilk gün Sultan Ahmet Cami, Ayasofya, Topkapı Sarayı, hipodrom meydanı, yere batan sarnıcı, arkeoloji müzesi ve gülhane parkını; ikinci gün ise galata kulesi, minyatürk, pierlotti, Eyüp Sultan, panaroma ve kız kulesini ziyaret ederek Ankara’ya hareket edecek.
Ankara’da Anıtkabiri ve Gençlik ve Spor Bakanlığını ziyaret edecek olan gençler daha sonra Siirt’e geri dönecek.

Anahtar Kelimeler:
SiirtGençlik MerkeziGezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.