Bu haber kez okundu.

5 YILDA SİİRT'İN 4'ÜNCÜ TANITIM KİTABINI HAZIRLADI
banner229

 Siirt Ürünleri Araştırma Geliştirme Tanıtım ve Rehberlik Derneği'nce 4’üncüsü hazırlanan “Siirt ve Siirtliler” adlı tanıtım kitabı 81 il ve 15 ülkede dağıtılmaya başlandı. 
25 yıldır Siirt'in Kültür ve Turizm faaliyetleri adı altında çalışma yürüten Dernek Başkanı Vehip Emrah, Türkiye'de ve dünyada yaşayan Siirtlilere ulaşmak için 4'üncüsünü hazırladığı “Siirt ve Siirtliler” adlı kitapta, 81 il ve 15 ülkede yaşayan Siirt dernekleri ve firmaların faaliyetleri ve iş adreslerinin yer aldığını söyledi.
Emrah, "İlk hazırladığımız Siirt tanıtım kitabında ilimizde faaliyette bulunan dernekler, firmalar ve tüm sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerini aktarmıştık. Spor, bürokrasi, sanat ve iş dünyasında ulusal ve uluslararası başarı gösteren Siirtlilerin yer aldığı kitap büyük rağbet görmüştü.
Daha sonraki yıllarda bu çalışmanın ağını genişleterek bugün 81 il ve 15 ülkede bulunan Siirtlilere ulaştık. 4'üncüsü hazırladığımız 'Siirt ve Siirtliler' kitabında ilimizdeki dernek ve firmalarının iletişim bilgileri ve bulunduğu il ve ülkede hangi meslek gruplarında faaliyet alanları, 81 ilde kaç Siirtlinin yaşadığı, 10 ülkede bulunan Siirtlilerin ne tür ticari ve kültürel faaliyetler içinde bulunduğuna yer verdik. Geçen hafta sonu İstanbul'da düzenlenen EMİTT fuarında kitabımızı tanıttık. Şimdi bu kitabın dağıtımını yapıyoruz.
Türkiye'nin tüm şehirlerindeki turizm acentelerine ve 15 ülkenin konsolosluklarına dağıtımı başladı. Bu eseri ilimiz için çok önemli bir tanıtımı olarak görüyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda 40 ülke ve daha sonraki yıllarda da tüm dünyada bulunan Siirtlileri kapsayacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.