Bu haber kez okundu.

5 Yaşındaki Çocuğu Öldürme Suçundan Aranan Kişi Yakalandı
banner229

Siirt İli Pervari İlçesi Belenoluk köyünde 5 yaşındaki çocuğu öldürme suçundan aranan kişi yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada,Siirt İli Pervari İlçesi Belenoluk köyünde H.A(23) R.A. (30) isimli kardeşler ile aralarında akrabalık bağı bulunan N.A. isimli şahıs arasında 14 Hazian 2016 tarihinde yaşanan bir tartışmanın ardından R.A. ve H.A. isimli şahıslar ruhsatsız av tüfeği ile N.A. simli şahsa ait eve rastgele ateş etmişlerdir. Bu esnada evin damında bulunan D.A. (5 yaşındaki erkek çocuk) hayatını kaybetmiş, H.A (13 yaşındaki kız çocuk) ile D.A. (15 yaşındaki kız çocuk) isimli kardeşler ise ağır yaralanmıştır.

Olayı gerçekleştiren R.A. ve H.A. isimli kardeşler ise suç aleti silahlarla birlikte olay yerinden kaçmışlardır. Jandarma ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde R.A. isimli şüpheli şahıs kısa bir süre sonra suç da kullanan silah ile birlikte yakalanmış ancak H.A. isimli şahıs firar etmiştir.

Pervari ilçe Jandarma Komutanlığın yapmış olduğu istihbari çalışmalar neticesinde H.A. isimli şahsın kısa bir süre önce başkasına ait kimlikle Belenoluk köyünde ikamet eden ailesinin yanına geldiğinin öğrenilmesi üzerine, durum Pervari Cumhuriyet Savcılığına bildirilerek, bahse konu adreste 13 Aralık 2017 günü yeterli emniyet tedbirleri alınarak,  06.00 sıralarında ev araması yapılmıştır.

Yapılan ev araması neticesinde Pervari Sulh Ceza Hakimliği’nin 2016-84 sayılı yakalama kararı ile “Beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme” suçundan aranan firari H.A. isimli şahıs yakalanarak, gözaltına alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

                                 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.