Bu haber kez okundu.

475 Gram Kubar Esrar Maddesi Ele Geçirildi
banner229

Kurtalan İlçesi Şenköy Köyü yol ayrımında durdurularak araçta ve çevresinde yapılan aramada; (475) gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapılacağına dair elde edilen duyum ve yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 12 Nisan 2018 günü D.E., D.K., E.K.,S.G. ve Ö.T. isimli şahısların Kurtalan İlçesinden kiralamış oldukları 56…. Plakalı araç ile Batman İli Beşiri İlçesinden temin edecekleri uyuşturucu maddeyi Siirt İli Kurtalan İlçesinde haksız kazanç elde etmek maksadıyla piyasaya süreceği bilgisi elde edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince takibi yapılan şüpheli araç 12 Nisan 2018 günü saat 23:30 sıralarında Kurtalan İlçesi Şenköy Köyü yol ayrımında durdurularak araçta ve çevresinde yapılan aramada; (475) gram Kubar Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Söz konusu olaylar ile ilgili olarak Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş ve alınan talimatlar doğrultusunda araç içerisinde bulunan (5) şüpheli şahıs gözaltına alınarak, şüpheliler hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.