Bu haber kez okundu.

40 Derecede 150 Derece Asfalt Döküyorlar
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde olduğu dönemde 150 derece sıcak asfaltla yol yaptıklarını söyledi.

Yaz mevsiminin en sıcak zamanlarının yaşandığı, termometrelerin 40 dereceyi aştığı şu günlerde, Siirt İl Özel İdaresinin asfalt işçileri çalışmalarına çok daha ağır koşullarda devam ediyor.

Kışın yağışlar nedeniyle yıpranan yollardaki asfalt kaplamaları yenilemek için sıcak yaz günlerinde aralıksız çalışan Siirt İl Özel İdaresi asfalt ekipleri, adeta “yolu tutabilmesi için” gerekli ısı olan medyasiirt 150 dereceye ulaşmış asfalt malzemesiyle birlikte yanıyor.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’ın yaptığı açıklamada: Siirt İl Özel İdaresi ve Pervari Kaymakamlığı koordinesinde KÖYDES Projesi kapsamında Palamutlu ve Karasungur köylerinde Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) çalışmalarında hava sıcaklığının 40 derecenin üzerinde olduğu bu ortamda yol yapım ekiplerimiz 150 derece sıcak asfaltla yol yapmaktalar. Personelimle birlikte bir sinerji yakaladıklarını belirten Canpolat, işçilerimi tebrik ediyor ve alınlarından öpüyorum dedi.

Canpolat, Siirt İl Özel İdaresi olarak 2019 yılı yatırım programı çerçevesinde Yol, İçme suyu, Parke çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus 5 yıl önce

batman siirt arasında karayolları mıcır taşı ile asfalt yapıyor, özel idare ise köy yollarına sıcak asfalt döküyor gerçekten özel idareyi tebrik ediyorum.

Misafir Avatar
Hasan 5 yıl önce @yunus

Ben tebrik etmiyorum Halkın köylerin hizmetinde çalıştırılması gereken iş makinalarını özel zengin kişilerin işlerinde çalıştırıyorsa onlara hakkımız helal olmasın onlara bunun hesabını sormayan yetkili idareci ve siyasileridende Allah hakkımızı alsın

Beğenmedim! (0)
Avatar
Erol 5 yıl önce

Ömer bey vatandaş kahvede kafade çarşıda Özel idarenin araçları iki yıldır özel bir yerlerde çalışıyorlar diyor bunun gerçeklik payı nedir siz gazteciler bilirsiniz bir açıklama yaparmısın

Avatar
memet 5 yıl önce

vay be köy yolları şehir yollarından daha güzel asfalt yapılıyor, özel idareyi tebrik ediyorum, karayollarına kırmızı kart gösteriyorum.

Avatar
Hasret 5 yıl önce

Hizmetin minneti.

Avatar
cengiz 5 yıl önce

hayırlısıyla siirt-şirvan-maden yolu ne zaman yapılacak? yol çok berbat ve tehlikeli, yüzlerce işçi ve köylünün canı risk altında. Yetkililer bunu görmezdenmi geliyor