Bu haber kez okundu.

37 Adet Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada 37 adet cep telefonu ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Baykan İlçe Merkezinde 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet (Cep Telefonu Kaçakçılığı) suçunu işlediği değerlendirilen S.Y. isimli şahsın yakalanması maksadıyla 23 Şubat 2018 günü saat 10:00 sıralarında Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon sonucu şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheliye ait işyerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık (35.000) TL. olan değişik markalarda toplam (37) adet kaçak cep telefonu ele geçirilmiştir.

Söz konusu olayla ilgili olarak Baykan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş ve alınan talimatlar doğrultusunda (1) şüpheli hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Sunulur.

 SİİRT VALİLİĞİ                

                                                                                                           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.