Bu haber kez okundu.

36 Okul Beyaz Bayrak Almak İçin Başvuruda Bulundu
banner229

Siirt'te Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılından itibaren uygulanan "Beyaz Bayrak İş Birliği Protokolü" projesi kapsamında bu yıl 36 okulun "Beyaz Bayrak" almak için başvuruda bulunduğu bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, yaptığı açıklamada, öğrencilere daha hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretim görme olanağı sağlamak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. "Beyaz Bayrak" almak için başvurusu bulunan okullarda denetimlerin sürdüğünü belirten Suay, şöyle konuştu: "Müdürlüğümüz ve Halk Sağlığı Müdürlüğünce oluşturulan komisyon, şu anda okul denetimlerini yapıp gerekli değerlendirmeleri yapıyor. Amacımız eğitimli olmakla beraber sağlıklı bir nesil yetiştirmektir.

İlimiz genelindeki bütün okullarımızın beyaz bayrak şartlarına uygun olarak eğitim ve öğretim vermesini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah beyaz bayraklı okul sayımız her geçen gün artacak ve bütün okullar bu bayrağı almaya hak kazanacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.