Bu haber kez okundu.

24 KASIM’DA KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİNE ZİYARET
banner229
Diyanet-Sen Siirt İl Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle il Merkezinde bulunan Kur’an Kursu öğreticileri ziyaret edilerek, Öğretmenler günü kutlandı.
Diyanet-Sen Siirt İl Temsilciliği Adına Başkan Vekili Nezir Obut, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Sevgili ve Hamit Evin’den oluşan heyet, Kur’an Kurslarını ziyaret ederek Kur’an Kursu öğreticilerine çiçek takdim ederek Öğretmenler gününü kutladı dilek ve temennilerini dinledi.
Diyanet –Sen Siirt Temsilciliği adına bir açıklama yapan Nezir Obut; "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen Hz. Ali'ye atıfta bulunarak, öğretmenlik mesleğinin ne kadar değerli ve kutsal olduğunu ifade ederek, icra edilen mesleğin yüce bir gayeye hizmet ettiğini göstermesi bakımından anlamlıdır’’ dedi.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı tüm öğretmenlerimizin ve Kur’an Kursu Öğreticilerimizin Öğretmenler Gününü Kutlar, vefat edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık sıhhat içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.