Bu haber kez okundu.

223 40 00 Nolu "Alo Siirt Fıstığı Hattı" Hizmete Girdi
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Siirt Fıstıkçılık Biriminde Siirt Fıstığı ile ilgili her türlü bilgi, teknik destek ve soruna daha hızlı çözüm bulmak için "Alo Siirt Fıstığı Hattı" kuruldu.

Üreticiler  223 40 00 nolu telefon hattını arayarak Siirt Fıstığı konusunda teknik destek ve yardım alabileceklerdir.

Konu ile ilgili olarak Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan yaptığı açıklamada " Üreticilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla Siirt Fıstığında teknik alandaki eksiklerimizi hızla gidermek için aralıksız çalışıyoruz.

Siirt Fıstıkçılık birimi bu alandaki ihtiyacı yakın zamanda tamamen giderecektir. Siirt Fıstıkçılık birimi teknik elemanlarımız gerek üniversitemiz hocaları gerekse de Antep Fıstığı araştırma Enstitü ile koordineli çalışarak üreticilerimizin ihtiyacı olan tüm teknik desteği eksiksiz verecektir. 

Üreticilerimizin Fıstıkçılık Birimizle sürekli temas halinde olmalarını ve kulaktan dolma bilgilere itibar etmemelerini ve özellikle ilaçlama gübreleme ve beslemede İl Müdürlüğümüzün önerilerini uygulamalarını istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.