Bu haber kez okundu.

2016 UMRE KAYITLARI BAŞLADI
banner229
Siirt İl Müftülüğünden alınan bilgiye göre; Umreye gitmek isteyenlerin ilk kayıtları alınmaya başlandı.
Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlar 1100 Dolar’dan başlıyor.
Umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için umre kayıtları başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı 2015-2016 dönemi umre programlarını açıkladı. Diyanet İşleri Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre umreye gitmek isteyenlerin ilk kayıtları alınmaya başlandı.
Konaklama türlerine göre 7, 10, 12, 14, 20 ve 24 günlük umre programları düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak. Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlar değişiyor.
Öğrencilere özel yarıyıl tatili umre programı…
Diyanet İşleri Başkanlığı öğrenciler, öğretmenler ve veliler için ise yarıyıl tatilinde 11 günlük özel umre programı düzenledi. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, öğretmenler ve veliler istedikleri takdirde 11 günlük umre programına kaydını yaptırarak umre ibadetini yerine getirebilecek. Yarıyıl umre programları düzenlendi.
Umreye gitmek isteyenler, 2015-2016 umre organizasyonu kapsamında ilan edilen umre konaklama türlerinden tercih ettiği türe ve tura ait banka kodu ile anlaşmalı bankalara açtırılan umre kurumsal tahsilât hesabına ücretini peşin olarak yatırdıktan sonra kayıtlarını kendisine en yakın il veya ilçe müftülüğüne başvurarak yaptırabilecek. Kutsal topraklara gidecek ilk umreciler 14 Aralık 2015 tarihinde yola çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.