Bu haber kez okundu.

2002 YILINDAN İTİBAREN ARANAN ŞAHIS, YAKALANDI
banner229

 Siirt İl jandarma komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; hakkında yakalama emri bulunan ve 2002 yılından itibaren aranan şahıs Şirvan ilçesinde yakalandı.

Siirt valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Siirt il Merkezinde; 07 Şubat 2002 tarihinde işlemiş olduğu "Tehdit Amacıyla Kasten Adam Öldürme”, “Yaralama ve Malvarlığına Zarar Verme", "Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte Yağma" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından, hakkında Siirt Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tanzim edilen 'Yakalama Emri' ile 2002 yılından itibaren aranan K.T. isimli şahıs, İl jandarma komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Şirvan İlçesi, Bağcılar Mahallesinde gizlendiği tespit edilmiştir.



K.T. isimli şahıs, Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan takip sonucunda, Bağcılar Mahallesinde yakalanarak, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır. 

                                                              

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.