Bu haber kez okundu.

1.Tıp Zirvesine Yoğun İlgi
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenecek olan 1.Tıp Zirvesi ile ilgili hazırlıkları bitirildi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vefik Arıca, Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesinin düzenleyeceği ilk etkinlik olan  tıp zirvesi etkinliğinin kamuoyunda büyük ilgi uyandırdığını söyledi.

Tıp Zirvesine 1500 civarında bir katılım beklendiğini belirten Prof.Dr.Arıca, bunların arasında çok sayıda bilim insanı ve yönetici bulunduğunu belirtti. Prof.Dr.Arıca Yargıtay Başkanı İsmail Cirit ile Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca’nın İlimize gelerek zirveye  iştirak edeceklerini söyledi.

Tüm hazırlıkların tamamlandığını  ifade eden Prof.Dr.Arıca “Geleneksel hale getirmeyi planladığımız bu zirve bizim ilk etkinliğimiz olacaktır. Zirve ile Tıp Fakültemizin bölge halkına vereceği kaliteli sağlık hizmetine vurgu yapmak istiyoruz.

Paydaşlarımızla düzenleyeceğimiz bu zirveye 1500 civarında bir katılım bekliyoruz. Ülkemizin değişik tıp fakültelerinden bilim adamlarımız da katılıyorlar. Ayrıca konuklar arasında Yargıtay Başkanı İsmail Cirit ile Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca da bulunuyor.” Dedi.

1.Tıp Zirvesi 13 Mart Çarşamba günü saat 13.00 te Türgev Emine Erdoğan Salonunda gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.