Bu haber kez okundu.

1.Tıp Zirvesi Yarın Start Alıyor
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen birinci tıp zirvesi yarın başlıyor.  Tıp Fakültesi dekanı Prof.Dr.Vefik Arıca, zirve ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Büyük bir çoğunluğu tıp alanında çalışan 1500 civarında katılımcının beklendiğini belirten Prof. Dr. Arıca bunların arasında  yurt dışından  gelen bilim adamlarının da bulunduğunu söyledi.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay Başsavcısının Mehmet Akarca’nın da zirveye katılımlarının beklendiğini hatırlatan Arıca, “İlimiz ve fakültemiz açısından büyük önem taşıyan tıp zirvesi ile ilgili tüm hazırlıkların tamamladığını ifade etti.  

Bu zirve ile hem tıp fakültemizin kuruluşunu duyurmuş ve hem de ilimizi tanıtmış olacağız. Zirvemize yurt içinden ve yurt dışından tanınmış bir çok bilim adamı bulunuyor. Tıp zirvemizin hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Zirve 13 Mart Çarşamba günü saat 13.00 TÜRGEV Salonunda düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.