Bu haber kez okundu.

1979 Yılında Baykan'da Görev Yapan Öğretmenler Bursa'da Buluştu
banner229

1979-1983 yılları arasında Baykan ilçesinde görev yapan öğretmenler Cüneyt Yılmazer'in ev sahipliğinde Bursa Öğretmen evinde buluşarak kırk yıl önceki anılarını tazelediler.

Buluşmaya İkizler köyü öğretmeni Şefik Aydoğan, Günbuldu köyü öğretmeni Metin Atmaca, Ulaştı Köyü öğretmeni Abdullah Aydınlar, Çukurca köyü öğretmenleri Hatay Seferoğlu,Tevfik Babadağ ve Baykan esnaflarından Şemseddin Erdoğan katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Cüneyt Yılmazer uzun yıllara dayanan bu dostluk ve arkadaşlığın önemine vurgu yaparak, Bursa'ya gelerek bu buluşmaya katkı veren arkadaşlarına teşekkür etti.

Kırk yıl önceki anılarını tazeleyen öğretmenler, Cüneyt Yılmazer'in rehberliğinde Bursa'nın tarihi,turistik yerlerini gezdiler.

Eski dostlar önümüzdeki yıl buluşma temennisiyle memleketlerine dönerken ev sahipliğinden dolayı Cüneyt Yılmazer'e teşekkürlerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.