Bu haber kez okundu.

112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ HAFTASI
banner229
Siirt’te 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu kapsamda, İl Sağlık Müdür Yardımcısı M. Şakir ÖZER, AASH Şube Müdürü Veysi ÖZBİLİCİ, İl Ambulans servisi başhekimi Dr. Salih ARSLAN, KKM Sorumlusu Eligül KÖRPE, Afet Birim Sorumlusu Şevin DURMUŞOĞLU ile UMKE Sorumlusu Reşat KIZILAY, ASH istasyonlarına ziyaretle bulundular.
İl Sağlık Müdür Yardımcısı M. Şakir ÖZER yaptığı açıklamada sağlık bakanlığınca toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla medya kampanyasının başlatıldığını bildirdi.
ÖZER, sağlık hizmetlerinin ulaşabilirliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda Acil Çağrı Merkezinin gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi için vatandaşları bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını belirtti.
Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için özverili hizmetleri nedeniyle personellere de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.