Bu haber kez okundu.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenledi
banner229

Geleceğin Bilim adamları olama yolunda ilk başlangıç olan projelerini sunan öğrenciler heyecanlı duruşları gözden kaçmadı. Yoğun bir ilginin olduğu fuarda birbirinden ilginç projeler ve okulun bünyesindeki alan öğrencilerinin yaptıkları ürünler sergilendi.

Tübitak 4006 Bilim Fuarı açılışına Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Toktay, Kamu Kurum amirleri, Okul Yöneticileri ve öğrenci velileri katıldı.

Okul müdürü İdris Yolbaş, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Öte yandan proje koordinatörleri Kemal Erdem ve Hakan Yavu; öğrencilerce hazırlanan 20 projenin sergilendiği fuarın, öğrencilerimizin bilime olan duyarlılığının bir göstergesidir diye belirtti. Ayrıca okulumuzun bilim kültürünün gelişmesinde çabalarımızın devam edeceğini okulumuzun Türkiye çapında adının bilim ile aynı anda anılacağı bir okul haline getirmeyi arzulamaktayız,Proje kapsamında bizlere yardım eden  başta okulumuz fizik   Öğretmeni Ahmet İzzet Diriarın, Siirt Mesleki ve Teknik Lisesi metal bölümü  öğretmeni İdris Toprak, mobilya iç dekorasyon öğretmenleri Çetin Gülmez ,Nadir Giray ve Engin özarpacı ve Okul saymanı Selami Sağlam a katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerini ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.