Bu haber kez okundu.

Zübeyde Hanım Lisesinde Çorba Günleri
banner229

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri okulda kendi atölyelerinde yaptıkları çorbayı sabahleyin okul bahçesinde öğrencilere dağıtıyorlar.

Okul Müdürü İdris Yolbaş; ” Öğrencilerimiz hem alanlarına yönelik güzel bir uygulama yapmış oluyor hem de bu güzel organizasyon sayesinde öğrencilerimizin daha da kaynaşmasına yardımcı oluyorlar. Bu güzel uygulamayı okul olarak her hafta devam ettirmeyi düşünüyoruz. Okulumuz Yiyecek İçecek bölümü öğretmen ve öğrencilerini yaptıkları bu güzel uygulamadan dolayı kutlarım.” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz, bizler Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak her zaman öğrencilerimizin yapmış oldukları projelerin yanında olduğumuzu kendilerini kutluyorum dedi.

Öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdikleri ve beğeniyle içtikleri çorba yaklaşık altı yüz öğrenciye dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.