Bu haber kez okundu.

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Davranış
banner229

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 5 yaş öğrencileri işbirliği içinde kardeş okul belirledikleri köy okuluna kırtasiye malzemesi alarak destek oldular.

Öğrencilerin örnek davranışı karşısında duygulandığını dile getiren Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Orhan Danış, “öğrencilerimi canı gönülden kutluyorum. Kendileri küçük ama yapmış oldukları çok büyük ve anlamlı bir davranış sergilediklerini belirterek,kardeş okul belirledikleri köy okuluna kırtasiye malzemesi alarak destek oldular.

Çocuklarımızın bu vefalı davranışı, eminim ki herkese örnek olacaktır. Kendileri küçük ama yürekleri kocaman melek yüzlü evlatlarımızın paylaşım duygularını pekiştiren ve örnek olan bu davranışı herkese öncü olmasını diliyorum.

Küçük bu yüreklerin gösterdiği bu büyük davranışlar sosyal farkındalık oluşturduğunu ifade eden Danış, bu anlamlı davranışlarından dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi  kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Orhan bey çok büyük projeleri ve müthiş bir vizyonu olan bir eğitimcidir, fakat öyle bir zamanda yaşıyoruz ki ehliyet, liyakat ve vizyon sahibi insanlar maalesef yalakaların, siyasetin ve torpilin olduğu yerde hak ettikleri değeri ve yeri bulamamışlardır. Geleceğe yön veren çocuklarımızı yetiştiren eğitim meş'alesi Orhan beye saygılarımı sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum.