Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, İL MERKEZİNDEKİ OKULLARDA DENETİM VE İNCELEMELERİNE DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Merkezindeki Okullarda denetim ve incelemelere devam ediyor.
Vali Mustafa Tutulmaz, İl Merkezinde bulunan, Milli Egemenlik Anadolu Lisesi ile Abdulhakim Ayten İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İncelemeleri sırasında Vali Tutulmaz’a İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve diğer görevliler eşlik etti. Okulların genel eğitim durumu ve yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Okul Müdürlerinden bilgi olan Vali Tutulmaz, Okullardaki sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Vali Tutulmaz ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve okul idarecileri ile de bir araya gelerek, Okulların eğitim durumunu değerlendirdi.
Vali Tutulmaz, ’Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı iyi yetiştirmek, geleceğe iyi hazırlamak, bizlerin en öncelikli görevidir. Eğitilmiş bireyler, gelecekte en büyük güvencemiz olacaktır.’ dedi.
Ülkemizin her alanda kalkınmasının eğitimle gerçekleşeceğini belirten Vali Tutulmaz, Okul gezilerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.