Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Bahçeşehir Koleji'nde Robotik Tasarım Sergisini İnceledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,  Kolej Müdürü Veysiye Yargıcı, Kolej Müdür Yardımcısı Şükrü Eriş ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Atik, okulda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Atik, Kolej tarafından, Robotik Kodlama Haftası kapsamında hazırlanan ‘Atık Maddelerden Robot Tasarım Sergisi’ni gezerek inceledi.

Öğretmen ve öğrencileri kutlayan Vali Atik, projeler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet eden Vali Atik, yeniliklere açık, sorgulayan, araştıran, yeni icatları yapan nesillere ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Bu tür bilimsel çalışmaların oldukça anlamlı ve değerli olduğunu kaydeden Vali Atik,  öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu kodlama ve robotik alanda araştırmaya yönelik yapılan projeler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.