Bu haber kez okundu.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Okul Sütü Dağıttı
banner229

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, öğrencilere süt dağıttı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ulusal Süt Konseyi işbirliğiyle yürütülen Tillo Kaymakamlığı bünyesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Tillo İlçe Müdürlüğü İle Milli Eğitim Tillo İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa uyguladığı Okul Sütü dağıtım programı 7. yaşına girdi.

Bu kapsamda ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı tüm köy okullarındaki bütün öğrencilere süt içme alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenli olarak okul sütü dağıtımı yapılıyor.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç okul sütü dağıtım programında  yaptığı açıklamada, sütün çocukların büyüme ve gelişmesinde önemli bir yer tuttuğunu söyledi.
Çocuklara iyi bakmanın gerekliliğine vurgu yapan Kaymakam Koç, "Sütün faydalarını saymakla bitiremeyiz. Çocuklarımıza bu alışkanlığı kazandırarak özellikle vitamin ve mineral eksikliklerinden kaynaklanan sağlık sorunlarının önüne de geçilmiş olacak.
Bugün yine çocuklarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra da her alanda daha önce de belirttiğimiz gibi çocuklarımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda emeği geçen bakanlıklarımıza ve kurumlara teşekkür ederim." diye konuştu.
Kaymakam Koç ve beraberindekiler, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet edip, süt dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.