Bu haber kez okundu.

Tillo'da Minik Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci
banner229

Tillo ilçemizde bulunan Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarını verdi.

Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezi okul öncesi bölümünde 6 yaş grubu yaklaşık 45 minik öğrenci ilkokula adım atmanın coşkusunu mezuniyet töreni ile yaşadı.

Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen şölene aileler ve okul idari kadrosu katıldı.

Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezi düzenlenen programda yaklaşık 45 öğrenci halkoyunları, müzikaller, rontlar ve oyunları ile hünerlerini sergiledi.

 Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezi Müdür Vekili Meryem Yıldız, miniklerin mezuniyet töreninde veliler, öğretmenler ve öğrencilere 'hoş geldiniz' diyerek, Cemal Gülbaran Okul Öncesi Eğitim Merkezinin mezun veriyor olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Yıldız sözlerine şöyle devam etti: “Yaşamın en önemli çağı diye nitelendirilen okul öncesi dönem çocukları, ilk yaşamsal deneyimlerini kazandıkları yıllardır. Bu dönemde edindikleri tecrübeler ve geçirdikleri öğrenme süreci ne kadar iyi olursa çocuklar hayata o kadar iyi bir başlangıç yapmış olurlar. Bu iyi başlangıç, arkasında iyi bir yaşam öyküsünü taşır. Sizler seçtiğiniz eğitim kurumu ile bu başlangıcın ilk adımını sağlam atmış oldunuz.”

Yıldız, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı boyunca  katkı gösteren bütün Öğretmenlere de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.