Bu haber kez okundu.

Suay, “Sevginizi Vermediğiniz Çocuğa Bilgi de Vermezsiniz“
banner229
Öğretmenlerin hedefinde fark yaratan bir eğitim anlayışının olması gerektiğini söyleyen Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, kendilerine emanet edilen çocukları değerlerine bağlı bir şekilde eğiteceklerini belirtti.
“Anne rahmine düşen her canlının yaşama hakkı vardır” diyen Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, “Engelli olmak bu sevgili çocuklarımızın tercihi değil. Bizim gayemiz ve hedefimiz onlara engelsiz bir yaşam sürebilecekleri bir eğitim imkânı sunmak. Sevgiyle ve sabırla eğitimlerini en iyi şekilde vereceğiz.
Eğitim camiası olarak eğitimsizlik nedeniyle kaybetmeyi göze alacağımız bir tek öğrencimiz olamaz” ifadelerini kullandı.
Öğretmenlere seslenen Suay, “Sevginizi vermediğiniz çocuğa bilgi de vermezsiniz. Bize emanet edilen çocukları sevgi ile değerlerine bağlı bir şekilde eğiteceğiz.
Eğitimcinin hedeflediği çalışmanın merkezinde insan olmalı, benim projelerimin merkezinde her zaman insan vardır. Hedefimiz fark yaratan bir eğitim anlayışı ve iz bırakan öğretmenler olmalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.