Bu haber kez okundu.

Sosyal Medya Aracılığıyla Öğrencilere Yardım Topladı
banner229

Siirt’te idealist bir öğretmen Seray Merakçı, görev yaptığı okuldaki öğrenciler için sosyal medya aracılığıyla başlattığı kampanya kapsamında 610 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu.

Kampanyaya destek veren gönüllüler, okulda okuyan tüm öğrencilere giyim yardımı gönderdi.
 

610 öğrenci için, mont, bere,atkı ve bot yardım kampanyası başlatan Siirt Selahaddin Eyyübi İlkokulu Sınıf öğretmeni Seray Merakçı’ya yurdun dört bir yanından yardım gönüllüleri destek verdi.

Siirt Selahaddin Eyyübi İlkokulunda okuyan tüm öğrenciler için toplanan giyim malzemeleri öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Siirt Selahaddin Eyyübi İlkokulu Sınıf öğretmeni Seray Merakçı,okullarında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yardım için sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyanın her kesimden destek gördüğünü söyledi.

Merakçı, " Selahaddin Eyyübi İlkokulu öğrencilerine yönelik sosyal üzerinden yaptığı çağrıya bazı iş çevreleri ve sivil toplum örgütleri destek çıkarak okulun tamamına mont,bot,bere ve atkı gönderildiğini ifade eden Merakçı destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Kazım Egemen Demir,: “610 çocuğumuza bot,mont,atkı ve bere yardımında sesimiz olup bizim duyurumuzu paylasan başta öğretmenimiz Seray Merakçı’ya ve bu çocuklara yardım eden tüm hayırseverlere kendim, öğrencilerim ve veliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.