Bu haber kez okundu.

Şirvan’da 3 Bin Veli Ziyaret Edildi
banner229

Şirvan ilçesi Eğitim Bölgesinde başlatılan Veli Ziyareti Seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Şirvan Kaymakamı  Memiş İnan’ın öncülüğünde başlatılan ilköğretim (ilkokul-ortaokul) ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek okul-aile arasındaki eğitsel birlikteliği sağlamak; öğrencilerin akademik başarılarını arttırmanın yanı sıra onları toplum değerlerine saygılı, ahlaklı ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştiriliyor.

Okul veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri alınıyor. Ağır yaşam koşulları nedeni ile okula gelemeyen aileleri, evinde ziyaret ederek bilgilendirmeler yapılıyor.

Yapılan yardımların ve duyuruların yerine ailelere ulaşıp ulaşmadığını tespitini yapmak ve Çocukların eğitimlerinde ailenin ve okulun rolünün ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde ilçedeki öğrencilerin akademik başarının istenilen düzeye gelebilmesi, birey olarak daha duyarlı ve bilinçli bir şekilde yetiştirilmeleri için okul-aile işbirliğinin geliştirilmesine ihtiyaç duyulmuş bu amaçla ilçe geneli planlı veli ziyaretleri için Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve ilçede  görev yapan tüm  öğretmen ve İdareciler tarafından Veli Ziyaretleri Seferberliği adı altında ziyaretler gerçekleştirildi.

İlçede bulunan 3 bin civarında veliye ziyaret yapılarak, ziyaretler esnasında Misafirperverliklerini esirgemeyen veliler ziyaretlerden gayet memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Veli ziyaretlerinin her dönem böyle devam edeceğini belirten okul idarecileri ve öğretmenler veli ziyaretlerinin verimli geçtiğini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 6 yıl önce

gitmesekte görmesekte orada bir adam var.:)

Avatar
Gökhan 6 yıl önce

Gerçekten Örnek ve takdire șayan bir çalıșma. Tüm ilçelerde ve il merkezinde bu ziyaretler sağlanmalı.