Bu haber kez okundu.

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun Velileri Ödüllendirildi
banner229

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun velileri için düzenlediği kitap okuma ve değerlendirme etkinliğine öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin amacı okuyan, araştıran, eğitime ilgi duyan ve kendini geliştiren nesillere örnek olmak için önce anne-babalar olarak kitap okuma alışkanlığı edinmek, okunan kitabı değerlendirme yetisi kazanmak ve çocuklarımızı yetiştirirken akademik bilgileri edinmekti.

Bu amaçla Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Rehber Öğretmenin seçtiği “Çocuklar İçin Gerçek Yaşam Becerileri” adlı kişisel gelişim kitabını okuyan veliler etkinlik sonunda değerlendirmeye katıldılar.

Dereceye giren velilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış tarafından verildi.

Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış, “Tüm çocuklar önce anne babalarını örnek alırlar. Bizler çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı edindirmek için önce kendimiz okumalıyız.

Kitap okuyan anne babaların, kitap okuyan evlatları olur. Bizler değerli rehber öğretmenimizin öncülük ettiği bu etkinlikle bir adım attık. Umarım tüm anne babalarımız çocuklarımıza örnek olacak kitap okuma alışkanlığı edinerek, gelişen yeni neslimize de bu konuda örnek olurlar. Katılan tüm velilere ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. diyerek dereceye giren velilere hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eğitimci 4 yıl önce

bu adamın asli görevi nedir bir bilen söylese de öğrensek ne bulunmaz Hint kumaşıdır