Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesine Türkiye’de En Fazla Tercih Edilen Devlet Üniversitesi Ödülü
banner229

Siirt Üniversitesi Türkiye’deki köklü üniversiteleri geride bırakarak Türkiye’de en fazla tercih edilen Devlet Üniversitesi ödülünü kazandı.

Avrupa ve Asya ülkelerinden Eğitim acenteleri ile yükseköğretim kurumlarını bir araya getiren 3. Euroasia Workshop 25 farklı ülkeden yaklaşık 150 eğitim acentesi ve 80 yükseköğretim kurumu katılımı ile 29-31 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Çalıştaydan önce, 29 Ekim 2018 tarihinde Euroasia Ödülleri düzenlendi.

Oylama sistemi ile eğitimcilerin en iyi performansının onurlandırıldığı törende, 250 EuroAsia Eğitim Acentası 13 kategoride yüksek öğretim kurumlarına oy verdi.

EuroAsia Ödülleri Resepsiyonu, 29 Ekim 2018’de Hilton Hotel Bosphorus’ta yaklaşık 400 sektör liderinin katılımıyla gerçekleşti.

Törende Türkiye’de en fazla tercih edilen devlet üniversitesi ödülü Siirt Üniversitesi adına Rektör Prof.Dr. Murat Erman’a takdim edildi.

Törende İstanbul Üniversitesi ikincilik ödülüne layık görülürken üçüncülük ödülünü Dokuz Eylül Üniversitesi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

Sayın hocam bu eser size aittir, sizleri bir hemşeri olarak tebrik ederim. İnşaAllah SİİRT ÜNİVERSİTESİNİ daha güzel günler görecek, bu da sizin ve senatonuzun sayesinde olacak İnşaAllah.