Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Tanıtım Günleri
banner229

 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında üniversitelerde okumak isteyen öğrencilerinin tercih döneminde öğrencilere rehberlik yapmak ve işlemlerinde yardımcı olabilmek amacıyla Siirt Üniversitesi tarafından tanıtım günleri düzenlendi.

7-14 Temmuz tarihleri arasında her gün saat 12.00-18.00 saatleri arasında merkez kampüsunda bulunan kamelyada öğretim üyeleri ve görevlileri öğrencilere yardımcı olacak. Tanıtım günlerinde her fakülte ve yüksekokul tarafından bir stant açıldı. Stantlara başvuran öğrencilere fakülte ve yüksekokullar hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

Rektör Prof.Dr.Murat Erman üniversite bünyesinde bu  yıl lisans düzeyinde 30, ön lisans düzeyinde ise 41 programla eğitim ve öğretim hizmetinin verileceğini söyledi.

Prof.Dr.Erman “2015-2016 eğitim ve öğretim yılında üniversitemizde lisans düzeyinde 30, ön lisans düzeyinde ise 41 program olmak üzere toplamda 71 programla eğitim ve öğretim hizmetini yürüteceğiz. Bu yıl yeni bir uygulama başlattık. Öğrencilerimize tercihlerinde yardımcı olabilmek amacıyla tanıtım ve rehberlik günleri düzenledik. Fakülte ve yüksekokullarımızda görevli akademisyenler bu günlere gelen öğrencilere yardımcı olmaya çalışacak, onlara fakülte ve yüksekokullar hakkında bilgi verecek. Ayrıca puanları ile yerleşebilecekleri bölümler hakkında görüşlerini belirtecekler. Bütün öğrencilerimizi bu günlerimize davet ediyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.