Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde 5-9 Haziran Tarihlerinde Sınav Yapılmayacak
banner229
Siirt Üniversitesi'nde (SİÜ), 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerden dolayı 5-9 Haziran tarihlerinde sınav yapılmayacağı bildirildi.
Rektör Prof. Dr. Murat Erman, yaptığı açıklamada, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının İlgili Kararı gereğince öğrencilerin anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için 5-9 Haziran tarihlerinde herhangi bir sınavın yapılmayacağını söyledi.
Öğrencilerin seçimlerden dolayı sınavlarda herhangi bir mağduriyet yaşamayacağını ifade eden Erman, şunları kaydetti: "Belirtilen tarihler arasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının İlgili Kararı gereğince öğrencilerin kendi memleketlerinde anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için üniversitemizde 5-9 Haziran 2015 tarihlerinde herhangi bir ders ve sınav yapılmayacak.
Ders ve sınav takviminde, seçimlere katılacak öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için gereken değişiklikler yapıldı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.