Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı
banner229

Siirt Üniversitesi, fen ve sosyal bilimler projelerinin uygulandığı Anadolu İmam Hatip Liselerine eğitim desteği vermek için Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Söz konusu protokol ile okulun çeşitli konularda düzenleyeceği faaliyetler için taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman; imzalanan protokolün Siirt’e faydalı olması temennisinde bulunarak, protokolün kapsamı içeriği ve vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Erman’ın yaptığı açıklamalara göre imzalanan protokol gereğince öğrenciler belirli bir program çerçevesinde üniversite kampüs ve kütüphanelerinden yararlanabilecek, uygun görülen dersleri takip edebilecek, Anadolu İmam Hatip Liseleri üniversitemiz ile ortak etkinlikler düzenleyebilecek. Bunun yanında lise öğrencileri üniversite öğretim üyeleri ile irtibata geçebilecek ve bu sayede akademik, kültürel alanda işbirliği sağlanabilecek.

Prof. Dr. Erman; okullarımız ile üniversitemizin kaynaşması, gençlerimize hocalarımızın bilgi birikimini aktarmak ve geleceklerine dair kariyer vizyonu çizmek için her türlü desteği sağlayacaklarını, protokol kapsamında projelerin gerçekleştirilmesi için yeterli sayıda öğretim üyesi görevlendirilmesi yapılacağını bildirdi.

Söz konusu protokol Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Mehmet Munir Benek’in katılımıyla imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.