Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi İle Libya Asmarya Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
banner229

Libya’da bulunan Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mehdi Ali beraberindeki heyet ile Siirt üniversitesi ile ikili anlaşma ve işbirliği yapmak üzere ziyarette bulundu.

Siirt Üniversitesi ve Asmarya Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Protokolü ve ikili iş birliği anlaşması imzalandı.

Siirt Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ile Asmarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Mehdi Ali arasında imzalanan protokolde; karşılıklı öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, ortak kurslar, projeler, seminerler, konferanslar ve atölye uygulamaları gibi akademik çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Siirt Üniversitesinin en büyük misyonu olan uluslararasılaşma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Siirt Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Murat Erman; “Ziyaretler, tanıtım programları, ikili anlaşmalar ve fuarlar ile uluslararasılaşma hedefine ulaşmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz bu girişimler ile bölgenin parlayan yıldızı olmayı hedefliyoruz. 800’den fazla yabancı uyruklu öğrenciyi içinde barındıran üniversitemiz, Asmarya Üniversitesi ile yapmış olduğu anlaşma ile bu sayıyı artırmayı ve uluslararasılaşma hedefine bir adım daha yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyerek heyetinin ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi ve iade-i ziyarette bulunacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.