Bu haber kez okundu.

Siirt'te Aynı Anda 100 Bin Kişi Kitap Okudu
banner229

Siirt Valiliği himayelerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Siirt'te Hayat Duracak Kitap Okunacak" projesi bugün Saat 10.00'da eş zamanlı olarak il genelindeki tüm okullarda ve çarşı esnafında 20 dakika boyunca kitap okunarak, gerçekleştirildi.

Güres caddesinde bulunan Yusuf cafede başlayan kitap okuma etkinliğine Vali Ali Fuat Atik, Eşi Fulya Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay,Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Vali Ali Fuat Atik, Eşi Fulya Atik ve kurum müdürleri öğrencilerle birlikte 20 dakika kitap okuyarak destek verdiler.

Vali Ali Fuat Atik etkinlik sonunda yaptığı açıklamada; İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Siirt'te Hayat Duracak Kitap Okunacak" projesini Valilik olarak desteklediklerini söyledi.

Vali Atik, projenin amacının; Kent genelinde okuma alışkanlığının yaşam tarzı haline getirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlayarak,  bunu gerçekleştirirken sadece öğrencilerimizi değil; işin içine Anne ve Babaları ve toplumun tüm katmanlarını da projeye katarak evde, sokakta her yerde bir okuma saati belirleyip, birlikte okuma yapmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Vali Ali Fuat Atik, Eşi Fulya Atik ile birlikte Güres caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek kendilerine kitap dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali demir 4 yıl önce

İş reklama dönüyor. Eruh halk eğitim merkezi öğrenci dokuma başında resim çekiyor. Birilerin artık bu ucuz bayatlamış reklamlara dur demesi lazım. Dunyada en fazla kitap okuyan japonlar olmasına rağmen iş başında kitap okumazlar. Yazık gercekten.

Avatar
Kemal çelebi 4 yıl önce

Çay ocağında çay döken semaverin başında çay okuyor Fırıncı ekmek atarken fırına kitap okuyor taksici araç sürerken kitap okuyor kurum müdürleri kafelerde kitap okuyor hayatında eline kitap almamışlardan bazıları kitap okurken resim çektiriyor bunlarla eğitim gelişmez kaliteside artmaz biraz reklamdan uzak gerçekçi olan icraatlar lazım