Bu haber kez okundu.

Sancaklar Ortaokulu Başarıya Doymuyor
banner229

Siirt'in en başarılı eğitim kurumlarından biri olan Sancaklar Ortaokulu eğitimdeki başarısını sporda da devam ettiriyor. .
Okul müdürlüğünü tecrübeli ve başarılı eğitimcilerinden Bekir Yeşil’in yaptığı Sancaklar Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında küçük kız basketbol takımı il ve bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti.

2016-2017 eğitim öğretim yılında 42 öğrenci Fen Lisesi, 220 öğrenci Anadolu Lisesi, 80 öğrenci meslek liselerini kazanarak büyük başarıya imza atan Sancaklar Ortaokulu sportif başarılarda da adından söz ettirmeyi başardı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında küçük kız basketbol takımı il ve bölge şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı elde etti

İlimizde yapılan müsabakalarda Sancaklar Ortaokulu kız voleybol, küçük erkek basketbol, yıldız kız basketbol takımı il şampiyonu oldu.

Erkek satranç takımımız il birincisi, yıldız erkek basketbol takımımız il ikincisi olurken, alt yapıya önem veren Sancaklar Ortaokulu küçük erkek ve yıldız futbol takımlarını kurdu.

Ayrıca Sancaklar Ortaokulunda  Milli antrenör Osman Akınay tarafından Taekwondo kursu açılarak öğrencilere Taekwondo sporu sevdirildi.

Bu başarıda emeği geçen başta Okul müdürü Bekir Yeşil ve müdür yardımcılarına beden eğitimi öğretmenleri Zekeriya Ertuş-Aydın Oygur ve Canan Cantürk hocalarımıza teşekkür eder ilimizin gururu olan okulumuza başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxx 5 yıl önce

okulumun basarılarının devamını dılerım sınıfımı cok seviyorum okuldan ayrılmak istemiyorum