Bu haber kez okundu.

Sanatçı Hakan Altun'un Dedesi Adına Yaptırdığı Okul Ağustos'ta Bitiyor
banner229

Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş iş adamlarına Siirtte eğitim alanında yatırım yapma çağrısında bulundu.

Siirtli sanatçı Hakan Altun’un katkılarıyla yaptırılacak  ve dedesi  Hafız Zeki Altun’un adının verileceği  18 derslikli okul binası inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Güneş, bu okulun ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Okulun  2.5 milyon TL bir proje bedeline sahip olduğunu ve bunun bir milyon lirasının sanatçı Hakan Altun tarafından karşılandığını belirten Güneş, bu duyarlı hareketinden olayı sanatçıya teşekkür etti.

İş adamlarına da çağrıda bulunan Güneş “İş adamlarına çağrım var.Herkesin bir eseri olsun. İş adamları Siirt’teki eğitim  ve öğretime destek olsunlar. Kendi memleketlerin de bir eserleri bulunsun. Çocuklarımızın yetişmesinde katkıları olsun. Eğitime yatırım yapacak iş adamları bizleri çok sevindirecekler.” Dedi

Güneş,  Kooperatif Mahallesinde yaptırılmakta olan Hafız Zeki Altun okulunun tamamlanması ile birlikte bu bölgedeki okul ihtiyacının büyük ölçüde karşılanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.