Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Aydemir, Okul Müdürleri ile Toplantı Yaptı
banner229

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, ilçe merkezi ve Köy Okulları müdürleriyle ile değerlendirme toplantısı düzenleyerek, Pervari eğitim bölgesindeki konular masaya yatırıldı.

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan İlçe Merkezi ve Köy Okulları Ekim ayı Müdürler toplantısına katıldı.

Pervari İlçe Kaymakamı Musa Aydemir Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Okul Müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada, öğrencilerin vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, geleceğe güvenle bakan faydalı bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Musa Aydemir; Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Eğitimde temel felsefemiz iyi insan yetiştirmektir. İnşallah önümüzdeki günlerde tüm okullarımızı gezerek sorunlarını tespit edip, eğitim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Öğrencilerin dünya ile yarışabilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip kılınmasının öncelikli hedefleri olduğuna işaret eden Kaymakam Aydemir, eğitim ve öğretimde başarı için mutlaka öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninin kurulması gerektiğini söyledi.

Aydemir, öğrencilerin motivasyonlarının artırılması, sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri, her türlü olumsuzluklara karşı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları için eğitim çalışanlarına büyük görev düştüğünü kaydetti..

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan; Geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza daha verimli bir Eğitim için elimizden geleni yapacağız dedi.

Okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Özcan, eğitime gönülden verdikleri hizmetlerden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı için yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş ve düşünceler paylaşıldı.

Toplantı, okul müdürlerinin istek ve önerilerini dile getirmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.