Bu haber kez okundu.

Okul Deneyimi Ve Öğretmenlik Uygulaması
banner229

Siirt’in eğitim sorunlarını, işbirliği imkânlarını ve öğretmenlik uygulamasını tartışmak üzere Siirt Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda Panel düzenlendi.

Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Cevdet Epçacan’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinlikle eğitimciler bir araya geldi. Etkinliğin açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından bir konuşma yapan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Eğitim Fakültesinin yaptığı ulusal etkinliklere değindi. Bugüne kadar gerçekleşen etkinliklerin eğitimciler tarafından bir bütün olarak analiz edildiği takdirde gerçekçi bir sonuç elde edilebileceğini vurgulayan Erman, Kurumlar arası işbirliği ile gerçekleşen bu etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Moderatör Doç. Dr. Cevdet Epçacan’ın yerini alarak paneli başlattığı etkinlikte Öğretmen Serkan Eldemir, Öğretmen Mehmet Nezir Çakar ve Dr. Öğr. Üyesi İlyas Karadeniz panelist olarak yer aldı. Öğretmenlik uygulaması Dersi ve Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) üzerine duran ve sorunları paylaşan eğitimciler panel boyunca çözüm yollarını tartıştılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.